Werving en Selectie

Werving en Selectie

Inmiddels kennen wij wikipedia… en zij zegt over dit thema:

“Werving en selectie, ook wel recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Het is onderdeel van het personeelsbeleid van een onderneming of openbare dienst dat soms wordt uitbesteed aan dienstverleners of overheden actief in arbeidsbemiddeling. Een goed wervings- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven, doordat het onderscheid wordt gemaakt door het talent dat aanwezig is, en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten.”

Binnen uw organisatie bepaald werving en selectie hoe uw organisatie zich ontwikkeld en hoe de financiële ratio’s zich binnen uw onderneming verhouden. Dit is dus misschien wel de belangrijkste bouwsteen binnen uw bedrijf. Wij snappen dit al jaren en daarom hebben wij hiervoor meer dan andere collega’s het passende antwoord op.
Stopt uw werk bij werving en selectie of begint het dan pas.
• Hoeveel personeelsleden blijven binnen mijn firma na de proeftijd.
• Ontwikkelen zij zich wel voldoende
• Hebben wij genoeg kennis binnen ons bedrijf om de juiste selectie te maken
• Hoe vindt ik de juiste mensen
• Hoe selecteer ik vanuit alle c.v.’s
En zo kan ik nog uren doorgaan.

Als ik u nu zeg dat alle zorgen ontnomen worden en wij voor 80% van onze relaties zonder bijkomende kosten onze werkzaamheden doen. Juist, dit maakt ons uniek op dit gebied.
Wij werven, selecteren gaan de gesprekken aan met de kandidaten en nemen zelfs de zorg weg aangaande de begeleiding binnen uw bedrijf. Dit noemen wij maatwerk.

Laat u informeren.