Werkgevers

Voor u als werkgever is het niet de makkelijkste taak om binnen uw bedrijf de juiste man of vrouw aan te trekken voor een openstaande functie. Dit is een van de hoofdredenen waarom er steeds meer gebruik gemaakt wordt van werving en selectie bureau’s. Echter, welk werving en selectie bureau sluit dan weer optimaal aan bij uw organisatie. Te veel mogelijkheden en keuze’s waarbij iedere werving en selectie bedrijf het beste van zich zelf naar voren brengt maar u onmogelijk achter deze organisatie kunt kijken of zij hun werkzaamheden zo uitvoeren als wordt beschreven. Dan bestaat de mogelijkheid tot no cure no pay. Echter door het niet op tijd inpassen van de juiste personeelsleden ontstaan misschien nog wel meer kosten dan op voorhand gedacht.
Wij herkennen deze problemen voor u als werkgever, omdat wij binnen SalesUpdate allemaal in onze huidige functie zijn getreden na zeker 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als eigenaren van commerciële organisatie’s of andere beleidsfuncties. SalesUpdate is een Allround Sales Support bedrijf dit maakt het dat wij
er een totaal andere werkwijze op nahouden en uniek zijn in onze werkwijze.
Wij leveren niet alleen de juiste kandidaten voor de open vacature, maar begeleiden de nieuwe medewerker waar nodig en in overleg met u, zelfs voor ze bij u in dienst komen binnen uw bedrijf, om op deze manier ook het slagingspercentage op een hoog niveau te houden. De grote diversiteit van kennis binnen SalesUpdate zorgt dat wij op alle fronten binnen een commerciële organisatie als uiterst professionele gesprekspartner en uitvoerende organisatie kunnen zijn.
Vertel ons uw wensen en wij nemen de gehele voorselectie uit handen zoals:
• adverteren
• recruitment
• screenen
• behandeling van afwijzingen

Vanuit onze jarenlange expertise weten we waar we op moeten letten om de juiste kandidaat te werven en te beoordelen.
Ook wij doen dit op basis van no cure no pay.

Wij kunnen in 80 % van de opdrachten zonder extra kosten voor u als werkgever personeel werven, en ze trainen, coachen en begeleiden zodat ze doen waar ze voor aangenomen worden.

Denk aan de kostenbesparing binnen uw eigen organisatie als het verloop van het personeel lager is.

Heeft dit uw interesse gewekt?
Neem dan contact met ons op via Peter Spijk.
Wij leggen u dan kosteloos uit hoe dit in zijn werk gaat!

Na aanname van een nieuwe medewerker hoeft het niet op te houden. Wij kunnen ook verder het traject in; hierbij kunt u denken aan het verder ontwikkelen van uw personeel middels coaching en trainingen, zodat uw personeel de doelen zal halen die u aan hen stelt. Simpel gezegd: Het Personal Development plan is een actieplan dat de medewerkers brengt van waar ze nu staan tot waar u wilt dat ze komen te staan in de toekomst.