Teamleider

Teamleider

Vacature Teamleider buitendienst energie verkoop B2C en B2B.

Energy Sales werkt  samen met de vijf grootste energieleveranciers, welke zij in een innovatieve veiling hebben samengebracht. Door dit te organiseren kan Energy Sales haar klanten een unieke mogelijkheid bieden.Met dit eigen ontwikkelde systeem verzamelen zij elke week volmachten van bedrijven waardoor ze grote volumes kunnen bundelen en kunnen uitzetten bij de aangesloten energieleveranciers in de vorm van een veiling.

De  Teamleider houdt zich met zijn team bezig met het binnenhalen van nieuwe  en bestaande zakelijke en of particuliere klanten. Heb je de ambitie om met zakelijk Nederland en of de consumentenmarkt, jouw commerciële talenten tot uiting te brengen? Vindt je dat je de kwalificatie bezit om een succesvol Teamleider buitendienst medewerker te worden? Zij verzorgen tevens een zeer uitgebreide training en coaching on the job.

Voor alle provincies zoekt Energy Sales Teamleiders. De werklocaties zijn Arnhem, Schiedam, Hengelo (OV), Eindhoven en Alkmaar. Heb je minimaal twee jaar ervaring in het aansturen van commerciële teams in de buitendienst, dan ben jij wellicht de Teamleider waar Energy Sales naar op zoek is.

 

 Arbeidsvoorwaarden

Aantal uur per week: 40

Arbeidsovereenkomst: Vast

Beloningsvorm: Vast loon / uurloon

Werktijden:  maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00 uur

Wat zij van jou vragen

Minimaal twee jaar commerciële ervaring opgedaan in de buitendienst

Rijbewijs B

In bezit van auto, bij gebleken geschiktheid wordt een lease auto ter beschikking gesteld.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan met een (korte) motivatie en je CV naar: info@salesupdate.nl t.a.v Peter Spijk

 

0 Comments

<- Terug naar vacatures