Over Ons

Over Ons

Tegenwoordig zie je overal werving en selectie bureau’s ontstaan. Zijn zij dan allemaal top of flop, nee natuurlijk niet. Maar hoe maakt u zelf de beste selectie van een werving en selectie bureau om te weten dat u geen tijd en vooral geld verspilt.

Binnen onze organisatie zijn wij ervan overtuigd dat het werk om ons te onderscheiden van concullega’s pas begint na het werving en selectie proces. Het gaat daadwerkelijk om de langere verbinding welke een nieuwe personeelslid met uw organisatie aangaat. Hoe snel hij of zij zich aanpast binnen de nieuwe organisatie en hoe snel deze persoon kostendekkend kan zijn voor u.

Binnen een commerciële organisatie is het belangrijk dat er vanuit een structuur en beleid gericht gekeken wordt naar de financiële ratio’s. Uiteindelijk is het zo dat als deze balans scheef hangt, de organisatie geen langdurig leven heeft. En dit proces begint bij het juiste poppetje op de juiste plek binnen het bedrijf. Dit kan ook betekenen dat hier een verschuiving in plaats vindt na een aantal jaren een bepaalde koers te hebben gevaren. Merkt u dan zelf op dat er veranderingen binnen uw organisatie gaande zijn die eventueel beter van buitenaf belicht kunnen worden?

Er zijn meestal veel, zelfs heel erg veel verschillende vraagstukken binnen een commerciële organisatie die verbetering behoeven. Echter in veel praktische gevallen die wij binnen SalesUpdate meemaken is er niet de juiste kracht, kennis of instelling binnen een bedrijf om dit vanuit de organisatie op te lossen. En wij spreken uit ervaring omdat alle medewerkers binnen SalesUpdate uit het bedrijfsleven komen en deze moeilijke materie kennen en begrijpen.

Vandaar dat wij gekozen hebben voor een heel breed “kennisfundament” onder SalesUpdate. Als wij als gesprekspartner voor u optreden willen wij daar, waar mogelijk, met u mee kunnen kijken naar de verschillende disciplines binnen uw eigen organisatie om bijvoorbeeld werving en selectie beter te implementeren. Dit zou dus kunnen betekenen dat er op andere gebieden binnen uw organisatie misschien ook wel ondersteuning nodig is. Denk aan personal development, coaching of verandermanagement.

Hier willen wij niet als gesprekspartner moeten afhaken. Het is toch veel gemakkelijker om samen te kijken naar de verschillende probleemstellingen om die dan systematisch aan te pakken en het bedrijf meer glans van binnen uit te geven.

Kijk eens naar alle verschillende disciplines welke wij onder een dak hebben. Juist, wij zijn een volwaardige gesprekspartner. En niet alleen voor sales georiënteerde bedrijven maar ook voor dienstverlening, technische bedrijven en ICT. Ook binnen deze marktsegmenten wordt steeds meer de nadruk gelegd op commerciële groei.

Ik zou nog veel meer woorden kunnen schrijven waarmee ik u wil duidelijk maken waar wij voor staan. Echter zou ik u daarmee geen plezier doen. Wat ik wel hoop is dat ik u heb overtuigd om met elkaar een gesprek aan te gaan. SalesUpdate is een no nonsense bedrijf. Hands-on en doen wat je met elkaar afspreekt. De basis ligt bij een goed gesprek en een goede kop koffie.

Vandaar uit kunnen we dan kijken waar wij u kunnen ondersteunen en waar u ondersteuning wenst.

Bel mij voor het maken van een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Peter Spijk

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.