Inschrijven

Inschrijven

Ben je op zoek naar een baan, of wil je een betere baan ? Dan ga je het internet op en plaatst jouw cv op 20 verschillende vacaturesites. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw CV opvalt tussen de duizenden andere CV’s . En als je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek, hoe presenteer je jezelf. Welke competenties bezit je om jouw toekomstige werkgever te overtuigen dat jij de juiste persoon bent voor de baan. Word je zelden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en word je telkens afgewezen. Schrijf je dan in bij SalesUpdate.

Bij SalesUpdate staan wij dagelijks in contact met onze opdrachtgevers. Wij weten dus precies wie en wat zij zoeken. Dat is mooi want wij hebben jouw gegevens en gaan met jou persoonlijk in gesprek als jij je als sollicitant bij ons inschrijft. Op deze manier kun jij ons overtuigen van je kennis, werklust, ervaring en kwaliteiten. En wij doen meer. Voor een klein bedrag per maand kun je mee gaan in onze SalesUpdate academie. Hier kun je werken aan jouw eigen niveau en deze verbeteren. Ervaren trainers geven jou les in bijvoorbeeld communicatie, personal coaching of verschillende Sales trainingen. Misschien heb je ook wel interesse in onze cursus gemotiveerd solliciteren. Je kunt twee cursussen per maand volgen bij ons. 

Feit is, als je aan deze cursussen meedoet leren wij jou beter kennen. Hierdoor hebben wij een goed overzicht gekregen van al jouw kwaliteiten en kennis. Resultaat: wij kunnen jou beter en sneller aanbieden bij de juiste werkgever. 

ManVrouw


OngehuwdGehuwdSamenwonendGescheiden